Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
ca
Sol·licitar reserva
estudiant universitària a la residència de Barcelona

Preguntes freqüents

 • Com accedir a una residència universitària a Barcelona

  Barcelona residencias és una residència d'estudiants privada al centre de Barcelona. L'accés a una residència d'estudiants és menys restrictiu i els requisits són diferents als que et exigiran per accedir a un Col·legi Major. Però comencem des del principi, Saps quines són les diferències entre Residència d'Estudiants i Col·legi Major?

  Te les expliquem: Els col·legis majors són centres, en la majoria amb un marcat caràcter religiós i que estan adscrits a una universitat en concret, per la qual cosa només s'accepten estudiants d'aquesta universitat en qüestió. Per poder accedir a un Col·legi Major poden sol·licitar alguns requisits com una nota mitjana d'estudis i / o superar una entrevista personal.

  Les normes de convivència també solen ser més restrictives, amb horaris d'entrada i sortida i un major control sobre els residents. Les residències d'estudiants privades, com Barcelona residencias, no estan vinculades a cap universitat en concret pel que poden acccedir-hi estudiants de qualsevol universitat pública o privada de Barcelona.

  Cada residència d'estudiants defineix els serveis que vol oferir als seus residents, les tarifes o les normes de convivència. Qualsevol jove que vagi a estudiar a Barcelona pot allotjar-se a Barcelona residencias, independentment de la Universitat o centre educatiu al que t’hagis matriculat. És a més una residència mixta, per noies i nois. L'únic requisit és venir amb ganes de conèixer gent nova i d'aprofitar la teva estada d'estudis a Barcelona.

  Per saber si encara tenim places disponibles pots contactar per telèfon, al 934 141 850, per correu electrònic a mailto:info@barcelonaresidencias.com o bé omplint aquest formulari.

 • Quin és el cost de viure en una residència universitària?

  Estudiar a Barcelona, per a aquells estudiants que viuen en una altra ciutat, comporta unes despeses associades com l'allotjament en una residència d'estudiants o un pis compartit. Viure en un pis compartit pot resultar, a priori, més econòmic que allotjar-te en una residència d'estudiants, però hi ha aspectes a tenir en compte:

  • En una residència d'estudiants amb servei de pensió completa com Barcelona residencias tens incloses tots els àpats del dia, els 7 dies de la setmana. Això té molts avantatges: menjar variat i saludable, oblidar-te de fer la compra, de cuinar ...
  • Subministraments: un altre aspecte important a tenir en compte és que els subministraments estan inclosos, de manera que t'oblides dels ensurts en les factures de la llum o el gas.
  • Servei de neteja: les nostres tarifes inclouen la neteja setmanal de la teva habitació, amb canvi de llençols i tovalloles, a més de la neteja diària de les zones comunes. El més avantatjós d'allotjar-te en una residència d'estudiants és saber quant vas a pagar cada mes, sense sorpreses.

  Si el teu pressupost és ajustat, és una bona opció escollir l'opció de compartir habitació i / o bany, ja que la tarifa és més econòmica. Pots consultar aquí les nostres tarifes tot inclòs. Hauràs de tenir en compte que a més de la renda mensual hauràs de fer un pagament únic de les despeses de matrícula, i dipositar una fiança que es retornarà al final de l'estada.

 • Sóc estranger, què he de fer per estudiar a Barcelona?

  En primer lloc hauràs de triar l'escola de negocis o la universitat de Barcelona en què vols cursar els teus estudis. Després d'aconseguir l'admissió a la universitat, has de dirigir-te a l'Ambaixada o al Consolat d'Espanya al teu país; per identificar tota la documentació i tràmits necessaris. Els requisits per entrar a Espanya depenen de la nacionalitat de l'estudiant estranger, els motius del seu viatge i la durada de la seva estada. Hi ha una sèrie de tràmits que has de fer al teu país d'origen, i altres ja una vegada estiguis a Barcelona. Per a més informació pots consultar aquest post al nostre blog per a estudiants.

 • La reserva de plaça a la nostra residència d'estudiants

  La nostra residència d'estudiants disposa de tan sols 13 places de manera que molts estudiants, per assegurar-se la plaça, ens pregunten si poden fer la seva reserva sense haver d'esperar a saber si han estat admesos a la universitat. La resposta és sí. Per garantir la teva plaça hauràs de realitzar el pagament de la matrícula i la fiança. En cas de no ser admès a la Universitat a Barcelona, podràs cancel·lar la reserva i tindràs dret a la devolució de la fiança, sempre que presents una carta de la Universitat on informin que no has estat admès.

 • El transport des de la nostra residència universitària

  La nostra residència d'estudiants està situada al barri de l'Eixample, al costat de la Sagrada Família. A 20 metres de l'entrada a la residència hi ha la parada de metro "Sagrada Família", per on passa la línia 2 (lila) i la línia 5 (blava). Si prefereixes moure't amb bicicleta, tens la parada del bicing just davant. També disposes de nombroses línies d'autobús, inclosa la que porta a la Zona Universitària. En aquest enllaç disposes de més informació sobre el transport públic a Barcelona. Aquí disposes d'informació sobre com arribar a la residència d'estudiants des de diferents universitats de Barcelona:

 • L'horari de la nostra residència d'estudiants

  In Barcelona residences, residents do not have a time limit for entering and leaving the residence. Each resident has their own key to access at the time that best suits them. If you arrive at night, if it is obligatory to respect the rest of the companions and make the minimum possible noise. The breakfast hours are from 7 to 10.30 hrs. Lunch times are from 13 to 15.30 hrs and dinners are from 20 to 22 hrs. If the schedules of your university do not allow you to take part in these hours, discuss it with the staff of the residence. It is also possible to request food to take away whenever necessary.

 • Puc visitar la residència?

  I tant, ets més que benvingut a visitar la nostra residència d'estudiants. Perquè puguem atendre't millor, sol·licita visita per telèfon 934 141 850 o per e-mail a info@barcelonaresidencias.com

Contacte
amb nosaltres

+34 93 595 29 39
Sardenya 326-328, Entl.2
08025 - Barcelona 

Metro Sagrada Família (L2 i L5)