Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
ca
Sol·licitar reserva
estudiant universitària a la residència de Barcelona

Sobre
Barcelona

Barcelona és una de les destinacions més atractives per a estudiants de tot el món. Estudiants de grau, postgrau, màster, pràctiques universitàries... troben el seu lloc en una de les ciutats més ben valorades del continent com a destí educatiu.

A Barcelona conviuen més de 200.00 estudiants repartits en les seus set universitats. Compte a més amb escoles privades posicionades en els primers llocs dels rànquings mundials. Més de 10.000 d'aquests estudiants són internacionals.

BARCELONA_IMAGE_ALT
BARCELONA_IMAGE_ALT

Estudiar a Barcelona és una experiència inoblidable, no només per la seva oferta educativa de primer nivell, sinó que també per l'encant de la capital catalana.

El Mercat de la Boquería, a les Rambles, és el més gran de la ciutat i un dels llocs més visitats. Productes típics de la cuina mediterrània es barregen amb altres de tot el món. Així és la gastronomia de la ciutat: tradicional, cosmopolita, moderna, internacional ... Tot té cabuda en una ciutat amb molts restaurants, bars i cafès que formen part de la nostra cultura diària. Obligat a Barcelona: el pa sempre amb tomàquet, oli d'oliva a totes les cuines i aprofitant els productes locals que ens dóna la proximitat al mar i la muntanya.

Contacte
amb nosaltres

+34 93 595 29 39
Sardenya 326-328, Entl.2
08025 - Barcelona 

Metro Sagrada Família (L2 i L5)