Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
ca
Sol·licitar reserva
estudiant universitari a la seva habitació Barcelona

Per què escollir una residència d'estudiants per viure a Barcelona?

28-07-2017

Vens a estudiar a Barcelona? Si és el teu cas i estàs llegint aquest article, és perquè has arribat a la nostra web i això vol dir que vols viure en una residència d'estudiants, o almenys, és una de les teves opcions d'allotjament. Si, encara tens dubtes, després de llegir aquest article i veure amb detall les fotos de les nostres residències, et garantim que no et quedarà cap dubte!


Avantatges de viure en un residència d'estudiants.

LA SEGURETAT: això és el primer i el que més preocupa als vostres pares, que veuen com els seus "pollets" volen del niu i ja no poden vigilar-de prop, doncs bé, no han de preocupar-se, ja que les nostres residències compten amb vigilància 24 hores.

LA NETEJA: Ets un desastre de l'ordre i la neteja? No et preocupis, un dels avantatges més meravelloses de viure a les nostres residències d'estudiants (també per això són més cares que viure en un pis compartit) és que tenim un servei de neteja i bugaderia.

L'MENJAR SA: tots sabem que el menjar de la nostra mare és la millor, però el nostre menjar aquesta tan rica que ens atrevim a reptar a la vostra mare. Ens preocupem perquè tingueu una dieta sana i equilibrada, això de menjar menjar ràpid 4 vegades per setmana, no va amb nosaltres i amb els estudiants que volen tenir un rendiment acadèmic alt; com us hem dit en nombroses ocasions, "som el que mengem".

LA POSSIBILITAT DE CONVIURE AMB GENT DE TOTES LA PARTS DEL MÓN: a la residència d'estudiants contínua l'ambient universitari del campus; tots els que viviu allà esteu en la mateixa situació: soleu arribar nous a la ciutat, és el vostre primer any d'universitat, i sou de diferents parts del món. Conèixer nous companys de diferents cultures, et enriquirà molt més del que et penses.

I després d'aquestes clars avantatges, encara et queden dubtes, segueix llegint.
Si vius en una residència d'estudiants, no has de fer el menjar i tampoc has de netejar, cosa que et portaria molt de temps i molt avorriment, de manera que pots dedicar aquest temps a fer esport, una cosa que millora el cos i la ment; això farà que estiguis molt més concentrat en el teu temps d'estudi, i milloraràs considerablement les teves notes. El temps que dedicaràs a estudiar serà de qualitat i no passaràs hores infinites davant dels llibres, per tant, aprofitaràs el teu temps d'oci a la ciutat comtal per fer nous amics, conèixer racons secrets i gaudir de totes les possibilitats que t'ofereix Barcelona .

Et queda algun dubte encara?

T' estem esperant!

Noticies
relacionades