Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
ca
Sol·licitar reserva
estudiant universitari a la seva habitació Barcelona

Estudiar a Barcelona, la ciutat perfecta per als milennials.

16-02-2018

L'equilibri que aconsegueix la ciutat comtal, entre la qualitat de vida i l'àmplia oferta d'estudis universitaris, màster i postgraus, la converteix en un trampolí i en una de les opcions preferides per a aquesta generació que, potser abans, ja va decidir estudiar a Barcelona , i ara, vol establir-se professionalment, ja que l'entorn de start-up de Barcelona, ​​ofereix un gran ventall d'oportunitats en l'àmbit tecnològic que un entorn natural, per a aquesta generació.

L'agregador immobiliari Nestpick, va realitzar un estudi, l'allotjament per a aquesta generació, quan inicien la seva aventura professional i, Barcelona, ​​ocupava el sisè lloc en el rànquing, com a ciutat preferida pels millennials per establir-se. Amsterdam ocupava la primera posició, seguida de Berlín, Munic, Lisboa i Anvers i darrere de Barcelona, ​​apareixien ciutats com Lió, Colònia, París i Vancouver.

Des de la companyia Nestpick, afirmaven sobre els resultats de l'estudi: "hem estat testimonis de primera mà d'un patró clar de migració entre els millennials de tot el món a ciutats específiques". "Les dades de l'Organització Mundial del Turisme corroboren que els viatgers d'aquesta generació trien aquestes mateixes ciutats com a destinació d'oci, confirmant el seu clar poder d'atracció".

Els milennials no busquen establir ni tenir una feina estable en una ciutat tradicional, sinó viure una experiència, però les ciutats no poden atreure només per la seva gran oferta d'oci, ja que si no, l'equilibri es perdria.

El milennial que ha acabat d'estudiar, amb bona formació, se sent capaç de triar la ciutat en la qual va establir-se durant un temps i, un cop allà, busca feina, així ho comentava Marc Monguió, president de Jobfluent.com, primer portal d'ocupació especialitzat en start-up.

La capacitat de Barcelona de captar el talent milennial internacional, provoca un efecte col·lateral, ja que les empreses de perfil tecnològic volen establir-se a Barcelona precisament per aquesta capacitat de la ciutat a atreure aquest tipus de talent. Per això no sorprèn que empreses multinacionals com Zurich, Nestlé o Volkswagen hagin apostat per Barcelona a l'hora d'instal·lar nous centres d'innovació digital.

És molt important mantenir aquest equilibri entre la qualitat de vida, el turisme, les connexions internacional, les oportunitats d'ocupació per a aquests perfils tecnològics i un nivell de vida assequible, afirmava Gerard Costa, d'ESADE.

A la nostra residència d'estudiants a Barcelona, ​​s'allotgen molts milennials vivint veritables experiències durant la seva etapa d'estudiants i, probablement, decideixin establir-se per no parar de viure-les, en la seva etapa professional.

Noticies
relacionades