Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
ca
Sol·licitar reserva
estudiant universitari a la seva habitació Barcelona

En què consisteix un contracte de lloguer d’habitació per estudiants?

17-01-2021

A l'hora de formalitzar un acord de lloguer, és molt important signar un contracte per deixar per escrit totes les condicions, acords i informació sobre l'esmentat acord. Sense aquest document, a més d'estar operant a l'marge de la normativa legal, podries trobar-te amb problemes i desacords que en alguns casos poden comportar importants pèrdues de diners. A Barcelona Residencias Sardenya, a l'ésser una residència i oferir tarifes de pensió completa, els nostres contractes són una mica diferents. No obstant això, des Pisos Estudiantes Barcelona, ​​ens han donat els següents punts que volem compartir amb tu, de manera que no tinguis cap problema a l'formalitzar un acord d'aquest tipus.

Ah! Recorda que la signatura de contracte hauria de ser un requisit indispensable per a llogar qualsevol de les habitacions.

Quines clàusules s'inclouen en els contractes de lloguer?

Per a nosaltres és súper important operar sempre d'acord amb la normativa legal i ser transparents amb els nostres clients, per això tota la documentació enviada per formalitzar qualsevol lloguer, ha estat revisada pel nostre equip legal, tractant de ser clars i coherents amb tota la informació recollida .

Els contractes normalment inclouen els següents apartats, que solen estar presents en la majoria dels acords d'aquest tipus:

 • Informació sobre l'arrendador, l'arrendatari, i dades bàsiques que han d'aparèixer en qualsevol contracte i acord.
 • Durada de l'contracte.
 • Quantitat per dipositar com a dipòsit o fiança.
 • Import mensual a pagar / Renda mensual.
 • Despeses associades a la signatura de contracte.
 • Subministraments (estan inclosos ?, amb quines companyies ?, quines són?).
 • Part de l'habitatge que es lloga, normalment una habitació, però amb ús i gaudi de les zones comunes.
 • Prohibició de subarrendar l'immoble o habitacions.
 • Manteniment i reparacions - en el nostre cas va a càrrec de propietat si és per desgast i ús habitual, però a càrrec de l'inquilí si és a causa d'un mal ús.
 • Normes de convivència.

Aquesta és la informació més important que apareix per norma general en els contractes de lloguer, ¿t'han enviat un contracte amb informació molt diferent o clàusules molt més restrictives? ¡Revisa'l bé, i si no us convenç, estarem encantats de mostrar-te els nostres allotjaments, les condicions ara ja coneixes!

Noticies
relacionades

 • Idees per celebrar Sant Jordi 2021

  Idees per celebrar Sant Jordi 2021

  23 ABR 2021

  En l'últim article que vam publicar fa uns dies, us explicàvem l'origen de la celebració del dia de Sant Jordi, un dia que està ple de màgia, amistat, i mostres d'afecte i amor.

  L'any passat a causa de la situació excepcional que vivim per la pandèmia, Sant Jordi no va poder ser celebrat com en ocasions anteriors. Aquest any, tot i que hem de ser respectuosos i prudents amb les nostres activitats, podrem sortir de nou a admirar els carrers plens de color que inunden la ciutat de Barcelona, ​​cada 23 d'abril.

 • La diada de Sant Jordi

  La diada de Sant Jordi

  14 ABR 2021

  Com cada any, aquest 23 d'abril, es celebra el dia de Sant Jordi, una data súper important a Catalunya, i en altres comunitats autònomes, en què concretament a Barcelona es viu d'una manera súper especial.

  Els carrers s'omplen de colors i vida, ja que cada 23 d'abril, tothom surt a passejar pels carrers de Barcelona, ​​per comprar les roses o els llibres, que posteriorment regalarà als seus éssers estimats, com a mostra d'afecte.

 • Abril: alimentació de temporada

  Abril: alimentació de temporada

  06 ABR 2021

  Amb l'arribada d'abril, comença una estació súper especial i que a més d'estar plena de colors i aromes, marca l'inici del bon temps.

  A més de poc a poc anar gaudint d'un clima més càlid, també els dies es van allargant, i personalment a nosaltres, ens encanta, ja que el dia s'estén molt més si a l'acabar les classes o la feina, encara tens uns instants de sol . Hi ha qui prefereix l'horari d'hivern, però nosaltres som uns fanàtics de l'horari d'estiu i els seus llargs dies de sol.

Contacte
amb nosaltres

(+34) 93 414 18 50
Sardenya 326-328, Entl.2
08025 - Barcelona 

Metro Sagrada Família (L2 i L5)