Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
ca
Sol·licitar reserva
estudiant universitari a la seva habitació Barcelona

Consells per crear un C.V irresistible

23-03-2018

S'acosta l'últim trimestre de l'any escolar i l'etapa en la teva residència d'estudiants a Barcelona pot estar arribant a la seva fi, o pot ser que et sentis tan bé que et estiguis plantejant quedar-1 any més, però per això has de buscar una feina durant el estiu, o una feina que et permeti estudiar a Barcelona i treballar al mateix temps i estàs buscant com escriure un CV irresistible.

Anem a posar-nos a treballar-hi i a donar-te alguns consells pràctics.

El primer és preguntar a algun dels companys de la teva residència d'estudiants a Barcelona, ​​que ja estigui treballant, com disseny el seu CV per aconseguir aquest treball, però no has de copiar-lo, sinó adaptar-lo a la teva personalitat i al sector en el que vols trobar feina , ja que les empreses reben milers de currículums i molts d'ells es descarten a simple vista, has de trobar allò que et distingeixi i et faci diferent.

Evita els currículums massa llargs o poc professionals, i no dissenyis un sol currículum. Cada empresa té diferents necessitats, i igual que no et vestiries de la mateixa manera si vas a realitzar una entrevista a un banc, o una empresa de tecnologia, també has de tenir diverses formes de presentar-te, depenent de l'empresa a la que et vagis a dirigir.

El CV s'obrirà des de la pantalla d'un ordinador. És important impactar a la primera pàgina, ja que si no ho fas, poques empreses seguiran desplaçant per l'ordinador per revisar la resta d'informació que hagis escrit. La informació menys rellevant has de deixar per al final.

No t'oblidis de ressaltar la forma de contactar amb tu, el telèfon i el mail han d'aparèixer de manera molt visible.

No cal indicar DNI o número de passaport, és una informació poc valuosa que si necessiten, es preocuparan en sol·licitar-te. A l'adreça, pots posar la de la teva residència d'estudiants a Barcelona perquè vegin que estàs vivint a la ciutat actualment.

Estructura bé el contingut: n'hi ha que pensen que el primer que has de posar és la capacitació, i un altre que el primer ha de ser l'experiència professional. Et recomanem que facis servir els teus propis criteris i que el enfocaments en allò que sol·licita l'empresa i en allò que consideres que és el teu punt fort per aconseguir la feina. Has de ser clar i concís: indica el que està buscant l'empresa i per què tu ets la persona més adequada per desenvolupar-lo.

No descuidis el disseny: encara que a Internet tens moltes plantilles que poden ajudar-te, et recomanem ser original i donar-li sempre un toc personal.

Tria el millor foto, sense oblidar que ha de ser una foto professional, no has de retallar una foto que et vas fer un dissabte a la nit divertint-te amb els teus amics. Si pots pagar un fotògraf per fer-te una foto d'aquestes característiques seria el més recomanable.

A Barcelona Activa, hi ha un servei gratuït de l'ajuntament que pot ajudar-te a crear un currículum irresistible i professional per aconseguir el teu objectiu.

Noticies
relacionades